Ziraat Bankası 120.Yıl Ortaokulu

WEB https://ziraatbankasi120yilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Karşıyaka Mahallesi Bahçe Sokak No27 NİZİP/GAZİANTEP
VİZYON : VİZYONUMUZ İstiyoruz ki...! Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...! Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. İstiyoruz ki...! Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler eşit olduklarını ve kendilerine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler ilgi,yetenek,ihtiyaç ve değerlerinin farkına varıp tercihlerinde bu noktaları gözetsin. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler çalışma ve başarılı olmanın hazzına erebilsinler. İstiyoruz ki...! Bütün öğrenciler birlik ve beraberlik bilinci içerisinde birbirlerini sevsinler ve birbirlerine yardımcı olsunlar.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin ilgi,ihtiyaç,yetenek değerleri doğrultusunda kişiliklerini bir bütün olarak geliştirmelerine fırsat vermek, onların sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız. Biz bütün öğrencilerin,8. sınıfın sonunda kendi problemlerini çözebilecek,karar verme becerisine sahip bireyler olarak topluma kazandırabilmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:30- 16:00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Yürüyerek ve servis yoluyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Nizip Karşıyaka Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ATLETİZM VE DİĞERLERİ